Kan je echt geld verdienen met beleggen? 

Meer dan 80% verliest geld met beleggen op de beurs. Dit is ook de rede waarom Harm van Wijk besloot om met zijn Trading Navigator Methode mensen te helpen om niet bij die 80% te horen.

Waarschijnlijk vraag je je nu af: Wie is Harm van wijk? Wat is dat Trading Navigator Methode precies? En kan deze software mij echt helpen succesvol te beleggen op de beurs? In dit artikel gaan we op al die vragen antwoorden geven.

Wie is Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com. Hij is na zijn studie ''commerciële economie'' bij de Universiteit van Tilburg begonnen bij de SNS bank en heeft daarna met heel wat andere banken samengewerkt. 

De afgelopen jaren heeft hij niks anders gedaan dan particulieren helpen met het beleggen op de beurs. Hierdoor is de Trading Navigator Methode ontstaan en heeft hij een boek ''in 10 stappen succesvol beleggen'' uitgebracht.

Ook is Harm van Wijk bekend door zijn vele optredens bij verschillende tv en radiozenders zoals Eenvandaag, BNR nieuwsradio, RTL Business Class, Netwerk, Finance Television, Radio 1, Radio 2 en Beleggersfair

We kunnen dus wel stellen dat Harm van Wijk echt een expert is op de financiële markt!


Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode is een software die je helpt navigeren bij het maken van keuzes wanneer je wilt gaan beleggen. De slimme software analyseert de trends op de financiële markt en geeft jou koop- en verkoopsignalen door met behulp van pijlen. 

De software geeft dus precies aan wanneer je één aandeel moet kopen (groen pijl) en wanneer je één aandeel moet verkopen (rode pijl). Dit kunnen aandelen van bedrijven zijn in de AEX maar ook voor de DAX of S&P500. Door de slimme software inverteer jij je geld op een veilige en verstandige manier.  

Zie hier een korte preview over de Trading Navigator Methode.

Naast de slimme software bestaat de Trading Navigator Methode ook uit leervolle lessen + persoonlijke coaching. De lessen bestaan uit 6 modules waarin alle aspecten van het beleggen word uitgelegd. 

Module #1

Hier maak je kennis met Harm van Wijk en de Trading Navigator software die je ook gelijk gaat instaleren. Ook krijg je te leren wat een Broker is en wat de kenmerken zijn van een goede broker.

Module #2

In de tweede module legt Harm je uit waarom het zo belangrijk is om met een strategie te beleggen. Hij verteld je over 5 verschillende beleggingsstrategieën en ga je kijken welke strategie het beste bij jou past.

Module #3

In deze module leer je om altijd mee te gaan met de trend en nooit tegen de trend in moet beleggen. Hij verteld je ook over de juiste mindset en dat emoties en beleggen niet samen gaan. Houdt je aan de strategie en schakel je emoties uit.

Module #4

In module 4 leer je beleggen in opties en hoe je je risico kunt beperken door middel van vooraf berekeningen te maken. Dit doe je via een handboek die Harm voor je gemaakt heeft.

Module #5

In de vijfde module legt Harm van Wijk de strategie Short Strangles uit. Het mooie aan deze strategie is dat je geld kan verdienen als een aandeel in waarde stijgt of daalt. 

Module #6

In de laatste module leert Harm hoe je succesvol kunt worden met beleggen.

Ben jij onbekend op het gebied van beleggen maar wel benieuwd naar de Trading Navigator Methode? Check hier de gratis webinar!

Wat kun je verwachten van de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode bestaat nu ook naast de slimme software en de cursus  uit extra bonussen. Hier krijg je toegang toe nadat je de Trading Navigator Methode hebt aangeschaft. Zie hier onder de bijbehorende bonussen:

  • 2 jaar VIP toegang tot ''De slimste Belegger''
  • 2 jaar live coaching van Harm van Wijk
  • 2 jaar alerts via Telegram. Een service waarmee je tips en signalen ontvangt.
  • Transactietegoed van €500,- bij het handelsplatform MeXem. Dit is een broker die geld rekent voor iedere transactie. 
  • Handleiding geld verdienen met ''opties''
  • Handleiding geld verdienen met ''aandelen''

Je kunt dus wel stellen dat het aanschaffen van de Trading Navigator Methode een juiste keuze is wanneer je wilt starten met beleggen. 

Mocht je nou twijfelen over de aankoop van de Trading Navigator Methode geeft Harm van Wijk een niet-tevreden-geld-terug garantie!

Let wel op!! De Trading Navigator Methode is bedoeld voor op de lange termijn. Je maakt gemiddeld een rendement van 20%. Ben jij op zoek naar een manier om snel veel geld te verdienen dan is de Trading Navigator Methode niks voor jou. 

Ben jij een Action Taker? Druk dan op de knop hieronder en start vandaag direct met de Trading Navigator Methode en geef jouw inkomen een boost!