Bol Masterclass review

Hoogstwaarschijnlijk ben jij op deze pagina uit gekomen omdat jij wilt weten of de Bol masterclass jou geld waard is. 

Op internet vind je talloze reviews die over de Bol Masterclass  of over Jia Ruan gaan.

Echter twijfel ik over de meeste reviews. Ik vind ze soms meer op een verkooppraatje lijken.

Ook ik was benieuwd naar een oprechte review dus besloot ik zelf op onderzoek te gaan!

Hier lees je oprechte ervaringen van echte studenten.

LET OP! Deze review is gebaseerd op ervaringen van studenten van de Bol Masterclass en is dus niet door mij zelf gevolgd!


Is Jia Ruan Betrouwbaar?

Velen kennen Jia Ruan van Youtube, Facebook of instagram advertenties . Je ziet hem tegenwoordig overval dagelijks voorbij komen op je beeldscherm.

Dat komt waarschijnlijk omdat jij zoekt op het internet naar termen zoals: 'online geld verdienen' of 'eigen webshop beginnen'. En dat is precies waar Jia Ruan op zoek naar is. Naar ambitieuze mensen die hun eigen onderneming willen starten.  

Jia Ruan is eigenaar van  2 succesvolle ondernemingen. Een van zijn ondernemingen is Unstoppable Lifestyle B.V. waar hij met zijn collega's andere ambitieuze ondernemers coacht om succesvol te worden in de e-commerce wereld. Op internet is ook nergens een slechte review te vinden over Jia Ruan of de Bol Masterclass. Behalve dat die dan wel erg vaak ongewenst op je beeldscherm verschijnt ;-) 

Dus op de vraag of Jia Ruan betrouwbaar is kan ik vol volmondig JA antwoorden.

Is de Bol Masterclass je geld waard?

De Bol Masterclass kost je momenteel €997,- euro. Het is een uitgebreide cursus waar je niet alleen informatie krijgt over e-commerce. De cursus bevat ook enorm veel mindset video's en een community die na mijn mening al meer waard zijn dan wat de cursus momenteel kost.

Zonder de cursus is het ook zeker mogelijk om succesvol te worden. Alleen bereik je  via de cursus sneller successen omdat je simpelweg alles word voorgekauwd en de fouten niet gaat maken die je anders wel had kunnen maken.    

Daarnaast lijkt mij een investering van €997,- (op het geen wat je kunt gaan verdienen) niet erg veel. Als je nooit bereid bent risico te maken in het leven zal je altijd in je comfortzone blijven waar jij je fijn voelt.  

Daar komt nog bij dat de Bol Masterclass een 14 dagen niet goed, geld terug garantie geeft. Dus wat heb je te verliezen?

Wat kun je verwachten van de Bol Masterclass?

In de Bol Masterclass ga je leren om producten vanuit China in te kopen en deze weer op Bol.com te verkopen. Dit is in grote lijnen hoe het werkt. In de cursus ga je hier verder op de details in en ga je leren om dit proces winstgevend te maken voor jou. 

Je leert onder andere:

  • Hoe je winstgevende producten vind.
  • Hoe je betrouwbare leveranciers vind.
  • Hoe je deze producten goedkoop inkoopt en waar je op moet letten.
  • Hoe je de producten verkoopt via Bol.com
  • Hoe je beter wordt dan je concurrent.
  • Hoe je dit kan opschalen en meer winst kan maken.
  • En de belangrijkste 'de juist mindset krijgen'

De cursus bestaat uit 8 modules en in totaal 30 lessen die van te voren zijn opgenomen. Het voordeel hiervan is dat jij de video's op je eigen tempo kan kijken waar en wanneer je wilt.


Successen Bol Masterclass studenten 

Hieronder zie je screenshots van de Bol Masterclass studenten die hun successen deelden met de community. 

Wil jij ook zulke succes behalen? Waar wacht je dan nog op? Begin vandaag nog aan jou e-commerce imperium en maak gebruik van de tijdelijke korting.