Verdien jij al geld met Day traden?

De kans is groot dat je het begrip Day Traden al wel eens hebt gehoord, maar nog niet weet hoe dit precies in zijn werk gaat.  

Dat snap ik ook heel goed want het Day traden is een vak apart en niet iets wat je zo maar onder de knie hebt.

Er zijn mensen die hier heel veel geld mee verdienen. Maar toch verliest 75,6% van de mensen hun inzet. Denk er dus goed over na en laat je goed informeren voor dat je er mee wilt starten.

Day Trading Masterclass

De Day Trading Masterclass is een online cursus waarin je alles van A tot Z leert over het day traden. Naast de cursus kan je ook live mee traden met Kevin Timmer en kom je in een community terecht waarin je met al je vragen terecht kan.

Day traden is simpel weg het kopen en verkopen van financiële instrumenten in één dag. Financiële instrumenten kunnen Forex (valuta's), Crypto en aandelen zijn.

Bij day traden sluit je de ingenomen posities aan het einde van de dag weer om te voorkomen dat je geen geld kan verliezen wanneer je niet actief aan het traden bent.

Hoe dit precies in zijn werk gaat en wat je hier allemaal voor nodig hebt leer je in de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer.